Det finnes mange gode grunner til hvorfor det lønner seg å bruke vårt kredittkort – at pengene dine er sikrere er bare én av dem.

 1. Reiseopplevelser i verdensklasse 
  Norge har utrolig mye å by på og noe for enhver smak. Er du usikker på hva du kan oppleve som turist i eget land anbefaler vi at du tar en titt på nettsidene til Visitnorway.no. Her finner du aktuell koronainformasjon og en rekke gode tips til en uforglemmelig norgesferie.

  Husk å booke hotelloppholdet med kredittkortet så er du trygg dersom noe skulle skje. Og en god oversikt over ledige hotell til en rimmelig pris finner du hos Eika Hoteller. Visste du forresten at du også får 10 % rabatt hos Eika Leiebil når du betaler leiebilen med ditt kredittkort fra oss?

  Gunstige tilleggsforsikringer
  Er du en av dem som er opptatt av ekstra trygghet på reise, har vi også gunstige tilleggsforsikringer du kan knytte til kredittkortet ditt.

  Utvidet reise- og avbestillingsforsikring

  Passer for deg som ønsker høyere dekkninger i forhold til forsikringen som allerede er inkludert i kortet. I tillegg får du tilgang til over 1300 flyplasslounger gjennom Priority Pass, ideelt for deg som ofte er på reisefot.

  Forsikringene koster 249 kr for et år av gangen og kan enkelt kjøpes i mobil- og nettbanken under Eika Fordel.

  Egenandelsforsikring leiebil
  Skal du leie bil i ferien, kan du nå tegne en egen forsikring som dekker din egenandel ved kollisjon! Du får dekket inntil kr 20.000 per skade, begrenset oppad til kr 40.000 per år ved skader som følge av kaskoskade eller tyveri av kjøretøyet. Det gis maksimum erstatning for to skader per kortholder per år.

  Forsikringene koster 199 kr for et år av gangen og kan enkelt kjøpes i mobil- og nettbanken under Eika Fordel.

 2. Reise- og avbestillingsforsikring er inkludert
  Visste du at dersom du betaler minst halvparten av reisen din med kredittkortet, får du reise- og avbestillingsforsikring med på kjøpet? Dette gjelder også for reiser innenlands. Forsikringen dekker tapet ditt om du blir syk eller får frastjålet verdisaker i ferien. Den gjelder også ved forsinkelser i forbindelse med flyreiser, selv når turen tar knapt en times tid mellom Bergen og Oslo.

  Vi anbefaler deg som skal bestille nye reiser om å betale disse med kredittkortet fra oss, dette grunnet den spesielle situasjonen flyselskap og reisearrangører nå befinner seg i. Booker du reisen med kredittkortet kan du sikre deg mot eventuelle tap som kan forekomme grunnet mulige konkurser eller uforutsette reiserestriksjoner.

  I tillegg er det viktig at du forholder deg til UDs gjeldende restriksjoner og reiseråd. I praksis betyr dette at dersom du velger å dra på ferie til et land som UD fraråder reiser til, vil du ikke være dekket av reise- og avbestillingsforsikringen i kortet. Følg med på myndighetenes råd og tilpass ferieplanene deretter.

 3. Bankens penger – ikke dine
  La oss innse det. Det hender at lommebøker blir borte og kort blir stjålet. Kommer kortet ditt i hendene til feil mennesker, kan det fort bli tomt på kontoen

  Har du brukt et vanlig bankkort som er tilknyttet din brukskonto, er det dine penger som blir borte.

  Har du i stedet betalt med kredittkortet fra oss, er det på en måte våre penger som blir stjålet.

  Uansett hva du skal i sommer  ta vare på feriekosen! Planlegg reisen godt og nyt dagene med dem du er glad i!